Besviken Moberg Karlsson: ”Jag var med och vann en titel och gav dem 17 miljoner kronor”

David Moberg Karlsson åker hem till Norrköping med tre poäng men var trotts detta besviken över hemmalagets supportrars agerande när han byttes ut. 
– Jag var med och vann en titel och gav dem 17 miljoner kronor, säger Moberg Karlsson till Nya Blåvitt. 

David Moberg Karlsson var nöjd över segern och påpekar att det inte bara handlar om prestation, utan det gäller att ta tre poäng.

– Känns jättebra, tuff bortamatch. Jag tycker Göteborg gör en bra match, men ska man komma högt upp i tabellen handlar det om att vinna matcher där man inte gör det så bra. Man kan inte bara prata om prestation utan man måste ta de tre poängen, men jag tycker att Göteborg gör en bra insats, säger han till Nya Blåvitt efter matchen.

Moberg Karlsson var däremot inte lika nöjd med sin egen insats men berömmer även Sebastian Eriksson som gör ett bra defensivt arbete.

– Sebastian gör det bra, han kliver hårt på mig samtidigt som jag tycker att jag inte gör min bästa match. Jag har inte touchen med mig idag, vad det beror på vet jag inte, men sen var det väldigt tungsprunget. Det är en bortamatch mot Göteborg så jag prioriterar en hel del defensivt arbete och tar mycket defensiva löpningar vilket gör att offensiven blir lidande, fortsätter Karlsson.

David Moberg Karlsson var nog inte Gamla Ullevis mest populärare spelare idag när han låg ner efter en smäll och tätt därefter blev utbytt. Mycket burop från hemmasupportrarna, något som gjorde Moberg Karlsson besviken.

– Jag tyckte det var jättetråkigt. I mina ögon så var jag med och tog en titel med laget och jag gav dem 17 miljoner kronor när jag gick därifrån. Så enligt mig har jag bara det har vart positivt och jag har aldrig sagt något negativt. Jag har bara hyst goda känslor till klubben och jag har många att tacka i föreningen som hjälpte mig när jag var ung, så då är det klart att jag tycker det är tråkigt att det blir så. Det är klart de inte hade behövt applådera, men jag tycker det är tråkigt att de buar, avslutar Moberg Karlsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: